Karácsonyi
Családi fotózás
-Budapest-
2023

Emlékek megörökítve.

karácsonyi családi fotózás budapesten

Tudod már, hogy mit adsz ajándékba a nagyszülőknek?

Nemcsak nektek örök emlék egy jól sikerült karácsonyi fotósorozat, de a képekből készült ajándékokkal, fotóalbummal a rokonokat is meglephetitek és melyik nagyszülő ne örülne az unokáiról készült ünnepi fényképeknek? :)

Van lehetőséged olyan csomagot is választani, ahol csak a gyerekeket fotózom röviden, így ez igazán kedvező ajánlat, ha a gyerekek fényképeit ajándéknak szánod.

Tekintsd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, milyen képek készültek az előző évek fotózásai alkalmával!

Karácsonyi fotózás
Karácsonyi családi fotózás Budapesten 2021

Szeretnétek végre egy olyan családi képet, amin mindenki rajta van?

Tudom, hogy kisgyerekekkel milyen nehéz egy jó családi fényképet összehozni, de most itt a remek lehetőség, hogy elkészítsük a képeket, amin végre mindenki rajta van és mindenki jól néz ki, hiszen a gyönyörű díszletben ti is ünnepi öltözetbe öltöztök. Örök emlék lesz a karácsonyi fotósorozat, különösen, ha esetleg a gyerekek első Karácsonyáról van szó.

Többféle csomag közül választhattok és van lehetőség többféle budapesti (beltéri) helyszín közül is választani. Ezeket a lehetőségeket és a szabad időpontokat kapcsolatfelvételt követően elküldöm neked. A fotózáson van lehetőség egyszeri átöltözésre is, így többféle hangulatú képeket is készíthetünk.

Csomagajánlatok
karácsonyi fotózás 2023


Mini csomag

A csomag tartalma:

 • Fél órás fotózás (kb. 20 perc)
 • 1-2 fő gyermek részére
 • 10 db retusált fénykép

A csomag ára: 35.000 Ft

Közepes csomag

A csomag tartalma:

 • 1 órás fotózás (kb. 50 perc)
 • A teljes család részére, egyéni képek is készülhetnek
 • Átöltözési lehetőség
 • 15 db retusált fénykép

A csomag ára: 45.000 Ft

Maxi csomag

A csomag tartalma:

 • 1 órás fotózás (kb. 50 perc)
 • A teljes család részére, egyéni képek is készülhetnek
 • Átöltözési lehetőség
 • 25 db retusált fénykép

A csomag ára: 52.000 Ft

Időpontfoglalás

Ha kérdésed van, vagy szeretnél időpontot kérni, vedd fel velem a kapcsolatot (az űrlap kitöltése még nem kötelez vásárlásra!).

 • Nagy Judit

 • +36306968026

 • info@nagyfotozas.hu


Karácsonyi portréfotózás

Ami csak rólad szól!

Karácsonyi fotózásra nemcsak családdal lehet jönni! Ha nincs gyermeked, vagy van, de most nélküle jönnél, várlak szeretettel a karácsonyi témájú portréfotózásra.
A fotózás ünnepi díszbe öltöztetett stúdióban történik, többféle helyszín közül választhatsz. Van lehetőség átöltözésre is, így többféle hangulatú képet is van alkalmunk készíteni. Ha szeretnél a párodnak, vagy a szüleidnek, nagyszüleidnek karácsonyi képeslapot adni magadról, vagy szeretnél egy szuper, ünnepi profilképet, amin csodásan nézel ki, jelentkezz az elérhetőségeimen, vagy lent az időpontfoglalásra kattintva!

A csomag tartalma:
 • 1 órás fotózás karácsonyi díszletben
 • 1 fő részére
 • Átöltözési lehetőség
 • 15 db retusált fénykép
Ára: 4 5.000 Ft
Karácsonyi fotózás Budapest
Időpontfoglalás

Gyakori kérdések a karácsonyi fotózásról

Olyan ruhát válassz a fotózásra, amiben magabiztosnak érzed magad, de kényelmes is. Színeket tekintve olyat válassz, ami nem rikító, nem üt el a bőrszínedtől és ez vonatkozik a kiegészítőkre is. Lehetőség szerint egyszínű ruhákat válassz, kerüld az apró mintás, pici kockás, csíkos anyagokat. Javaslom a pasztell színeket, ezek általában mindig jól mutatnak a fotókon. Fontos, hogy a család minden tagjának harmonizáljon az öltözéke. Karácsonyi témáknál javaslom a fehér, bézs, piros, sötét zöld, sötétkék és szürke darabokat, ezek nagyon kellemesen igazodnak az ünnepi hangulathoz.

Hölgyeknél érdemes legalább egy minimális sminket alkalmazni a fotókon, hiszen egyrészt a fotókon sokkal jobban látszanak a részletek, mint élőben, másrészt pedig az erősebb sminkek sem hatnak soknak a fotókon. Szorosabb sapkát, főleg gyerekeknél érdemes érkezésnél kicsit előbb levenni, ha van rá lehetőség és nincs túl hideg, hogy nehogy megmaradjon a nyoma a homlokon.

Karácsonyi díszletben fogunk fotózni, amivel az ünnepi hangulatot megalapozzuk, így nektek már csak magatokat kell adnotok 😊 Először csinálunk néhány közös családi fotót, hogy a gyerekek kicsit feloldódjanak, majd ezt követően külön a gyermekekről is csinálok néhány egyéni fotót. Lesznek beállított pózok, hogy legyen kiindulási alapunk, de szeretek spontán képeket készíteni, így nem ragaszkodom szigorúan semmihez.

Érdemes a fotózáson használt cipőt külön magatokkal hozni, hogy nehogy út közben koszos legyen, hiszen az a fotón sem lesz szép látvány és a stúdióban is összekoszolhatja a díszletet, ami szintén látszik a fotón. Hozhattok a gyerekeknek néhány játékot, hogy otthonosabban érezze magát, de kérlek arra figyeljetek, hogy ezek színe is lehetőleg passzoljon az öltözékhez és az alkalomhoz (pl. fehér, vagy barna plüss maci, piros autó, stb.) Ha esetleg van kedvenc karácsonyi kelléketek, azt is feltétlenül hozzátok magatokkal!

A fotózás alkalmával kb. 100 fotó készül, de ezeken még előfordulhat, hogy valaki pislog, bemozdul, vagy előnytelen a fotó valamiért, ezeket az elején kiválogatom. Ezt követően, a jól sikerült nyers képeket átküldöm nektek (kb. 1-2 nappal a fotózás után) kis méretben, hogy kiválaszthassátok azokat, amelyeket kidolgozok (maximum 1,5 héttel a fotózás után) és nagyméretben letölthetitek egy link segítségével.

Sajnos nem, de van lehetőség további fotókat vásárolni kedvezményes áron, ha többet szeretnétek, mint amennyi a csomagban benne van. A fotókon mindig kell valamit utólag módosítani, pl. a fényeket, színeket javítani, itt nem feltétlenül az arc retusálására kell gondolni. Éppen ezért, nyers fotókat nem fogok átadni, csak kidolgozottat.

Ahhoz, hogy Karácsonyra elkészülhessenek a fotók, jó, ha már novemberben megtörténik a fotózás, különösen, ha esetleg valamilyen fényképes ajándékot is szeretnétek készíttetni belőlük. Legkésőbb december első hetében tudtok karácsonyi fotózásra jönni, de ehhez is minél hamarabb (november eleje) érdemes időpontot foglalni. Természetesen, ha nem gond, hogy csak Karácsony után készülnek el a képek, akkor egész december folyamán van lehetőség a fotózásra.

Budapesten belül több stúdióban is dolgozom, így rugalmasabban tudunk választani az időpontok és a nektek tetsző díszletek között. Ha szeretnétek fotózásra jönni, vegyétek fel velem a kapcsolatot és egyeztetünk a helyszínnel kapcsolatban, hogy melyik lenne nektek ideális.

További szolgáltatások


Újszülött fotózás Budapest Nagy Judit
Újszülött fotózás

Újszülöttfotózás a baba otthonában vagy stúdióban.

Kismama fotózás Budapest Nagy Judit
Kismama fotózás

Kismama fotózás kültéren vagy stúdióban.

Glamour fotózás Nagy Judit
Glamour fotózás

Ha szeretnél egy kis önbizalmat szerezni, itt a helyed!