Glamour fotózás

glamour fotózás

Mi az a Glamour fotózás?

A glamour fotózás célja a szépséged megmutatása, kiemelése olyan formában, hogy még magad is meglepődsz majd, hogy a képeken tényleg Te vagy! Ezért is szoktam önbizalomnövelő fotózásnak hívni, mert tapasztalataim alapján nagyon kellemes meglepetést szoktak okozni az elkészült képek, hiszen tudatosan az előnyös tulajdonságaidat emeljük ki a ruhákkal, pózokkal, világítással. Garantálom, hogy a végeredményt látva olyan szépnek fogod látni magad, mint előtte még soha!

Kinek való a Glamour fotózás?

Minden nőnek, aki szeretné jól érezni magát a bőrében, szeretne tetszeni magának, vagy másnak. Egyáltalán nem csak a tökéletes testű modelleknek való, mindenkinek a saját testalkatához, stílusához, elképzeléseihez igazítjuk a képeket, így mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki kedvet érez hozzá, különösen, ha szeretnéd megörökíteni a szépséged, vagy szeretnéd a képekkel meglepni a párodat. Ebben az esetben, biztos, hogy mindkettőtök elégedett lesz az ajándékkal

Milyen öltözékben történik a Glamour fotózás?

Ez csak azon múlik, hogy Te mit szeretnél. Már egy farmer és egy melltartó is szuper öltözék lehet, lehet fehérneműben, egyszerű, vagy merészebb változatban, de egy szép szatén köntös is tökéletes, amiből csak éppen kivillan a vállad, vagy más izgalmas testrészed. A képek célja nem az, hogy teljes valójában megmutassuk a testedet, hanem az, hogy sejtessük, érzékeltessük a szépségedet és bőven hagyunk helyet a képzeletnek is, amit azért a képekkel jócskán beindítunk… Természetesen szívesen készítek félakt, vagy akt képeket esztétikus formában, ha van hozzá kedved.

Miért engem válassz fotósodnak?

Egy fotózáson feloldódni akkor sem mindig könnyű, ha talpig ruhában szerepelsz a képeken, fehérneműben pedig még nehezebb elengedni magad. Emellett fontos, hogy nemcsak a külső szépségedet, de a személyiségedet is megmutassuk a képeken. Mivel női fotós vagyok, bele tudom élni magam a Te helyzetedbe is, sokkal nagyobb türelmet, empátiát várhatsz tőlem. Ha hozzám jössz fotózásra, nem kell semmivel komolyabban készülnöd, nem kell pózokat gyakorolnod a tükör előtt, vagy tanácstalanul állnod a gardrób előtt, hogy mit vegyél fel. Ha szeretnéd, van lehetőség ingyenes személyes konzultációra a fotózás előtt, ahol megismerkedhetünk, megbeszéljük mit szeretnél és azt hogyan lehetne megvalósítani, válaszolok minden felmerülő kérdésedre és mutatok képeket a korábbi fotózásokról.

glamour fotózás
Glamour fotózás csomag

A csomag tartalma:

  • 1 órás fotózás stúdióban
  • lehetőség többszöri átöltözésre
  • Kb. 150-200 képből választhatod ki, hogy melyiket retusáljam
  • 20 db retusált képet kapsz (a nyers képek nem kerülnek átadásra)
  • Budapesten belül a kiszállási díjat tartalmazza az ár
Ára: 55.000 Ft

Galéria

Kapcsolat

Ha szeretnél időpontot foglalni fotózásra, vagy bármilyen kérdésed, elképzelésed lenne, keress bizalommal az elérhetőségeimen, vagy írj üzenetet a facebook oldalamon!

glamour fotózás