Hello!

Karácsonyi fotózás csomagok

groom

Normál

A csomag tartalma:

  • 1 órás fotózás (kb. 50 perc)
  • A teljes család részére, egyéni képek is készülhetnek
  • Átöltözési lehetőség
  • 20 db retusált fénykép
A csomag ára: 50.000 Ft

Karácsonyi fotózás árak Budapesten

Extra

A csomag tartalma:

  • 1 órás fotózás (kb. 50 perc)
  • A teljes család részére, egyéni képek is készülhetnek
  • Átöltözési lehetőség
  • 25 db retusált fénykép
A csomag ára: 55.000 Ft

 

Jelenlegi szabad időpontok:
Hamarosan!

Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy a fentiek közül egyik sem felel meg nektek, érdeklődj emailben a további lehetőségekről!

Gyakori kérdések

a karácsonyi fotózásról

Karácsonyi fotózás
Karácsonyi fotózás
Karácsonyi fotózás
Karácsonyi fotózás
Karácsonyi fotózás
Olyan ruhát válassz a fotózásra, amiben magabiztosnak érzed magad, de kényelmes is. Színeket tekintve olyat válassz, ami nem rikító, nem üt el a bőrszínedtől és ez vonatkozik a kiegészítőkre is. Lehetőség szerint egyszínű ruhákat válassz, kerüld az apró mintás, pici kockás, csíkos anyagokat. Javaslom a pasztell színeket, ezek általában mindig jól mutatnak a fotókon. Fontos, hogy a család minden tagjának harmonizáljon az öltözéke. Karácsonyi témáknál javaslom a fehér, bézs, piros, sötét zöld, sötétkék és szürke darabokat, ezek nagyon kellemesen igazodnak az ünnepi hangulathoz.
Hölgyeknél érdemes legalább egy minimális sminket alkalmazni a fotókon, hiszen egyrészt a fotókon sokkal jobban látszanak a részletek, mint élőben, másrészt pedig az erősebb sminkek sem hatnak soknak a fotókon. Szorosabb sapkát, főleg gyerekeknél érdemes érkezésnél kicsit előbb levenni, ha van rá lehetőség és nincs túl hideg, hogy nehogy megmaradjon a nyoma a homlokon.
Budapesten belül több stúdióban is dolgozom, így rugalmasabban tudunk választani az időpontok és a nektek tetsző díszletek között. Ha szeretnétek fotózásra jönni, vegyétek fel velem a kapcsolatot és egyeztetünk a helyszínnel kapcsolatban, hogy melyik lenne nektek ideális. Ahol biztosan van lehetőség a fotózásra, az a 9. kerület és Újpest, de lehetséges 3. és 11. kerületi helyszínek közül is választani.
Sajnos nem, de van lehetőség további fotókat vásárolni kedvezményes áron, ha többet szeretnétek, mint amennyi a csomagban benne van. A fotókon mindig kell valamit utólag módosítani, pl. a fényeket, színeket javítani, itt nem feltétlenül az arc retusálására kell gondolni. Éppen ezért, nyers fotókat nem fogok átadni, csak kidolgozottat.
A fotózás alkalmával kb. 100 fotó készül, de ezeken még előfordulhat, hogy valaki pislog, bemozdul, vagy előnytelen a fotó valamiért, ezeket az elején kiválogatom. Ezt követően, a jól sikerült nyers képeket átküldöm nektek (kb. 1-2 nappal a fotózás után) kis méretben, hogy kiválaszthassátok azokat, amelyeket kidolgozok (maximum 1,5 héttel a fotózás után) és nagyméretben letölthetitek egy link segítségével.
Szeretnétek végre egy olyan

Családi képet,

amin mindenki rajta van?


Tudom, hogy kisgyerekekkel milyen nehéz egy jó családi fényképet összehozni, de most itt a remek lehetőség, hogy elkészítsük a képeket, amin végre mindenki rajta van és mindenki jól néz ki, hiszen a gyönyörű díszletben ti is ünnepi öltözetbe öltöztök. Örök emlék lesz a karácsonyi fotósorozat, különösen, ha esetleg a gyerekek első Karácsonyáról van szó.


Többféle csomag közül választhattok és van lehetőség többféle budapesti (beltéri) helyszín közül is választani. Ezeket a lehetőségeket és a szabad időpontokat kapcsolatfelvételt követően elküldöm neked. A fotózáson van lehetőség egyszeri átöltözésre is, így többféle hangulatú képeket is készíthetünk.